• Fri frakt för beställningar över 700 kr, endast inom Sverige.
  • En liten present följer med varje beställning.

Välkommen! Här hittar du ett otroligt brett urval av Bukowski Design nallar, gosedjur samt mjukisdjur redo att hoppa i famnen på någon du älskar eller dig själv. Vi levererar snabbt och med varje beställning medföljer en liten kostnadsfri present.

Vinter nyheter 2019 från Bukowski Design

Populära Nallar

Bukowski-Nallar

Letar du efter en alldeles speciell nalle? Kanske som present eller till dig själv eller någon i din familj.


Vi erbjuder ett av marknadens största utbud av Bukowski Design nallar.  Vi har allt från stora till små, lurviga, mjuka eller busiga för dig att krama på. Perfekta som gåvor för de allra minsta barnen eller de allra allvarligaste vuxna väntar de på att få träffa sina nya ägare och sprida glädje, kärlek och trygghet var de än hamnar.


Så därför bjuder vi in dig att komma in och utforska Barbara Bukowskis fantastiska gosedjur och hoppas att du hittar en alldeles speciell vän till dig själv eller någon som just du älskar.


Alla Bukowski Design nallar är badklara i 30 graders handtvätt. Dom är CE märkta samt materialen som de sytts för hand av är syntetiska, speciellt för att förhindra allergiska reaktioner och bildning av bakterier samt mögel. Ögonen är alltid dragfasta eller handbroderade. Vissa nallar som ätit sig mätta på plastgranulat innehåller dubbelt säkrade nätpåsar som stoppar granulatet från att falla ut även om en söm skulle spricka.


För mer information rörande Bukowski Design nallarna besök gärna företagets hemsida (www.bukowski.se).


Så, vad kul att just du hittat hit och utan vidare dröjsmål skulle vi vilja presentera några av Bukowski Designs nyaste mjukisdjur och våra absoluta favoriter.