Nallar, Snuttefiltar och andra Gosedjur från Bukowski Design

Välkommen! Här hittar du ett stort urval lurviga och mjuka Bukowski Design nallar redo att hoppa i famnen på någon du älskar eller dig själv. Vi levererar snabbt och med varje beställning medföljer en liten kostnadsfri present.

Ett urval utav de populäraste gosedjuren från Bukowski Design

Bukowski Nallar

Letar du efter en alldeles speciell nalle? Kanske som present eller till dig själv eller någon i din familj.

Vi erbjuder ett av marknadens största utbud av Bukowski Design nallar.  Vi har allt från stora till små, lurviga, mjuka eller busiga för dig att krama på. Perfekta som gåvor för de allra minsta barnen eller de allra allvarligaste vuxna väntar de på att få träffa sina nya ägare och sprida glädje, kärlek och trygghet var de än hamnar. Så därför bjuder vi in dig att komma in och utforska Barbara Bukowskis fantastiska gosedjur och hoppas att du hittar en alldeles speciell vän till dig själv eller någon som just du älskar.

Alla Bukowski Design nallar är badklara i 30 graders handtvätt. Dom är CE märkta samt materialen som de sytts för hand av är syntetiska, speciellt för att förhindra allergiska reaktioner och bildning av bakterier samt mögel. Ögonen är alltid dragfasta eller handbroderade. Vissa nallar som ätit sig mätta på plastgranulat innehåller dubbelt säkrade nätpåsar som stoppar granulatet från att falla ut även om en söm skulle spricka. För mer information rörande Bukowski Design nallarna besök gärna företagets hemsida (www.bukowski.se).

Nallar och gosedjur skapta för att kramas om

Bukowski Design Nallar samt gosedjur känner man inte bara igen tack vore deras karakteristiska utseende, utan även på grund av deras otroligt mjuka och lena känsla. Alla produkterna är skapade med kärlek speciellt för att de ska kramas om. Utan att överdriva kan vi konstatera att Bukowski Design tillverkar de finaste nallarna i Sverige.

 Vi behandlar våra gosedjur som något mer än bara leksaker - för många människor förvandlas de till riktiga, levande vänner. Sådana som man anförtror sig sina första hemligheter, kramar tills man somnar och med vilka man utforskar världen.

Nallar och gosedjur med unik design

Alla mjukisdjur från Bukowski Design är designade av Barbara Bukowski. Många av dem har uppstått som dedikationer för konkreta personer i Barbaras omgivning. Alla nallar och gosedjur har sina unika namn och är ofta döpta efter dem som har varit deras förebild och inspiration när de skapats. Barbara anstränger sig för att ge varje gosedjur sin individuella karaktär. Denna karaktär är inte enbart synlig på nallens ansikte utan återspeglas även i nallens namn samt andra accessoarer, så som kläder, utsmyckningar eller broderade detaljer.

 Bukowski Design nallarnas utformning anknyter till de bästa traditionerna ur leksaks och nallebjörns världen. Nallarna är grundade i klassisk stil, trasdockorna ser ut som de gjorde förr i tiden och gosedjuren är svåra att särskilja från riktiga motparterna. Bukowski Designs färgval är dessutom tonade för att återspegla klassiska tyger och färger. Det är enbart babykollektionerna som har fått starkare färger samt en bredare palett. Var man än befinner sig i världen så är Barbara Bukowskis design igenkännbar.

Handsydda nallar och gosedjur

Alla Bukowski Design nallar är sydda för hand i tyger av absolut bästa kvalitet. Barbara Bukowski anstränger sig för att välja de mjukaste och lenaste tygerna som finns tillgängliga som samtidigt är slitstarka och tåliga. Dessutom väljs endast de bästa sömmerskorna ut för att sy ihop nallarna. Gosedjuren har dessutom handsydda nosar och leenden. Detta tillvägagångssätt gör att alla mjukisdjuren är unika.

Mjukisdjur för bebisar, barn och vuxna

Bukowski Design skapar nallar för alla åldrar. De yngsta barnen älskar Bukowskis snuttefiltar och mjukisdjur, för de lite äldre barnen blir gosedjuren deras bästa vänner och vuxna blir bedårade av nallarna med ett klassiskt utseende.

I denna butik kan man hitta gosedjur för varje tillfälle – barnafödsel, babyshowers, dop, födelsedagar, bröllop, alla hjärtans dag, påsk, jul och många fler speciella tillfällen. 

Barnsäkra nallar av högsta kvalitet

Bukowski gosedjur är helt barnsäkra även för de allra yngsta barnen. Bukowski Design rekommenderar många av sina nallar för barn över 6 månader även fast dem är alla EN71 – 1, 2 och 3 certifierade för alla åldrar (Europeiskt certifierade för att vara barnsäkra för alla åldrar). För nyfödda barn har Bukowski Design dessutom skapat speciella kollektioner i vilka man kan hitta snuttefiltar, mjukisdjur, skallror och napphållare. Bebis produkterna uppfyller alla säkerhetsnormer vilket är bekräftat av CE märkningen som de stolt bär.

När gosedjuren har plastögon så är det alltid pop-nitade ögon även kallade dragfasta ögon eller ”safety eyes”. Denna typ av ögon är omöjliga att dra ut utan att slita av en del av tyget. Ögonen är det enda hårda elementet som ingår i nallarna, dock är de i regel djupt omfamnade av det mjuka tyget. Nallarna och gosedjuren har broderade näsor och munnar, och när de har morrhår så är morrhåren gjorda av snören, inte av plast. Mjukisdjuren för nyfödda bebisar innehåller inga hårda element och har broderade ögon.

Alla leksakerna är enbart tillverkade i tyger med högst kvalitet som känns otroligt mjukt vid beröring och som inte orsakar allergier. Nallarna och gosedjuren innehåller speciella små kulor som ligger i dubbelt förslutna nätpåsar. Tack vore dessa kulor är nallarna tyngre, skönare att krama och de behåller sin stabilitet när man sätter dem i bokhyllan eller på sängen.

Bukowski Design nallar kan man tvätta i tvättmaskin eller för hand i 30 grader Celsius. Deras Fyllning torkar väldigt snabbt.